top of page

Anti-agingbehandeling

✔ Mesoestetic-producten

✔ Regelmatige bijscholing

✔ Diervriendelijke producten

Ben je op zoek naar een anti-agingbehandeling die echt werkt? Bij New Chique in Ninove bied ik geavanceerde oplossingen aan om tekenen van veroudering tegen te gaan. Een goede anti-agingbehandeling kan wonderen doen voor je huid, waardoor deze er jonger, frisser en stralender uitziet. Mijn aanpak is erop gericht om niet alleen de symptomen van huidveroudering aan te pakken, maar ook om de oorzaken ervan te bestrijden met behulp van de nieuwste en meest effectieve technieken.

Ben je op zoek naar een 

anti-agingbehandeling?

NEWCHIQUESALON

Opnieuw een jonge huid dankzij mijn doeltreffende anti-agingbehandeling

Als ervaren schoonheidsspecialiste specialiseer ik me in anti-agingbehandelingen die gebruikmaken van de meest doeltreffende technieken om jouw huid te verjongen en te revitaliseren. Mijn aanbod omvat onder meer:

Deze behandelingen zijn zorgvuldig geselecteerd en bewezen effectief in het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, en andere tekenen van huidveroudering. Naast anti-agingbehandelingen bied ik ook kwalitatieve acnebehandelingen aan, zodat je bij mij terecht kunt voor een breed scala aan huidzorgen. Ik volg regelmatig bijscholingen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de schoonheidszorg.

Ik heb voor het eerst een gelaatsverzorging laten doen, ik dacht niet dat ik volledig zou kunnen ontspannen en had wel wat stress. Laura was super aangenaam en heeft me volledig op mijn gemak gesteld, ik heb volledig kunnen ontspannen en kom nu minstens om de 2 maand! Een echte aanrader. 

E. Deconinck

Maak je afspraak voor een stralende huid

Wil je tijdig actie ondernemen tegen huidveroudering? Maak dan nu een afspraak voor jouw anti-agingbehandeling. Laat jezelf overtuigen door de positieve beoordelingen van klanten die je voorgingen en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van mijn behandelingen. Samen zullen we werken aan een behandelplan dat specifiek op jouw huid is afgestemd, zodat je het beste resultaat kunt verwachten. Neem vandaag nog contact met mij op en zet de eerste stap naar een jongere, gezondere huid.

CONTACT

Brusselstraat 110

0496211530

Bedankt voor de inzending!

bottom of page