top of page

Facelift zonder operatie

✔ Mesoestetic-producten

✔ Regelmatige bijscholing

✔ Diervriendelijke producten

Een facelift zonder operatie is een revolutionaire manier om de jeugdigheid van je huid te herstellen zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. Bij New Chique in Ninove bied ik deze behandeling aan, gericht op het verstevigen en verjongen van je huid met minimale downtime. Dit is de perfecte oplossing voor iedereen die zoekt naar een effectieve behandeling voor huidverjonging zonder de risico's en hersteltijd die bij traditionele chirurgie komen kijken.

Ben je op zoek naar een facelift behandeling zonder operatie?

NEWCHIQUESALON

De voordelen van een facelift zonder operatie

Een facelift zonder operatie biedt een scala aan voordelen voor de huid. Deze behandeling, uitgevoerd met behulp van de Mesoéclat-methode, is ontworpen om de huid op natuurlijke wijze te revitaliseren, hydrateren en verstevigen. Het Mesoéclat-systeem stimuleert het lichaam om zelf collageen en elastine te produceren, waardoor je huid strakker, voller en zichtbaar jonger wordt. Dit is niet alleen een uitstekende anti-agingbehandeling, maar het verbetert ook de algehele teint en textuur van de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, en biedt een instant 'glow'. Met een facelift zonder operatie geniet je van de volgende voordelen:

  • Niet-invasief en veilig

  • Geen hersteltijd nodig

  • Onmiddellijke resultaten die blijven verbeteren

Ik heb voor het eerst een gelaatsverzorging laten doen, ik dacht niet dat ik volledig zou kunnen ontspannen en had wel wat stress. Laura was super aangenaam en heeft me volledig op mijn gemak gesteld, ik heb volledig kunnen ontspannen en kom nu minstens om de 2 maand! Een echte aanrader. 

E. Deconinck

Maak je afspraak voor een stralende toekomst

Ben je klaar om de klok terug te draaien en je huid een jeugdige, frisse uitstraling te geven zonder chirurgische ingreep? Maak dan nu een afspraak voor een facelift zonder operatie bij mijn schoonheidssalon. Ontdek zelf de transformerende effecten van de deze behandeling. Naast deze geavanceerde facelift bied ik ook andere doeltreffende behandelingen aan om jouw huidverzorgingsdoelen te bereiken, zoals dermaplaning. Laat mij je helpen om het beste uit je huid te halen met oplossingen die zowel effectief als veilig zijn. Boek vandaag nog je afspraak en zet de eerste stap naar een stralendere jij!

CONTACT

Brusselstraat 110

0496211530

Bedankt voor de inzending!

bottom of page