top of page

Dermaplaning als behandeling voor je gezicht

✔ Mesoestetic-producten

✔ Regelmatige bijscholing

✔ Diervriendelijke producten

Dermaplaning is dé behandeling om jouw huid een frisse, gezonde uitstraling te geven. Bij New Chique in Ninove bied ik deze innovatieve methode aan, die je huid niet alleen onmiddellijk laat stralen, maar ook op lange termijn verbetert. Dermaplaning verwijdert zachtjes de bovenste laag dode huidcellen en fijne gezichtshaartjes, waardoor je huid gladder, helderder en jeugdiger wordt.

Ben je op zoek naar een dermaplaning behandeling?

NEWCHIQUESALON

Dermaplaning: een doeltreffende en veelzijdige behandeling

Dermaplaning is een doeltreffende behandeling voor je gezicht die meer is dan alleen een exfoliërende techniek. Deze behandeling biedt tal van voordelen. Door dode huidcellen en donshaartjes te verwijderen, krijgt je huid een gezondere uitstraling en wordt het oppervlak gladder. Dit maakt dermaplaning een uitstekende voorbereiding voor het effectiever opnemen van huidverzorgingsproducten. Hoewel dermaplaning niet direct acne aanpakt, kan het wel helpen om de poriën minder verstopt te laten raken door dode huidcellen, wat op zijn beurt kan leiden tot minder acne-uitbraken. Door stimulatie van de huidvernieuwing verminderen fijne lijntjes en wordt de huidtextuur zachter en egaler, wat bijdraagt aan een jonger uitziende huid. Het is dus zeer effectief als anti-agingbehandeling. Als ervaren schoonheidsspecialiste zorg ik ervoor dat dermaplaning veilig en effectief wordt uitgevoerd, afgestemd op jouw specifieke huidtype en -behoeften.

Ik heb voor het eerst een gelaatsverzorging laten doen, ik dacht niet dat ik volledig zou kunnen ontspannen en had wel wat stress. Laura was super aangenaam en heeft me volledig op mijn gemak gesteld, ik heb volledig kunnen ontspannen en kom nu minstens om de 2 maand! Een echte aanrader. 

E. Deconinck

Ervaar zelf de doeltreffendheid van deze behandeling

Ben je klaar voor een zichtbaar gladdere, frissere huid? Maak dan nu een afspraak bij New Chique. Naast dermaplaning bied ik ook andere geavanceerde behandelingen aan, zoals mesoéclat-behandelingen, die je huid nog verder kunnen verbeteren. Laat mij je helpen om de beste versie van je huid naar boven te halen. Boek vandaag nog je afspraak en ontdek het verschil dat professionele zorg kan maken.

CONTACT

Brusselstraat 110

0496211530

Bedankt voor de inzending!

bottom of page