top of page

Mesoéclat-behandeling

✔ Mesoestetic-producten

✔ Regelmatige bijscholing

✔ Diervriendelijke producten

De Mesoéclat-behandeling is een geavanceerde techniek die ik bij New Chique in Ninove aanbied, speciaal ontworpen om je huid te verjongen en een stralende gloed te geven. Deze behandeling is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om de tekenen van huidveroudering aan te pakken, zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. De Mesoéclat-behandeling stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor je huid er jonger, frisser en levendiger uitziet.

Ben je op zoek naar een mesoéclat-behandeling?

NEWCHIQUESALON

Mesoéclat-behandeling voor een stralende jonge huid

Als schoonheidsspecialiste bied ik de Mesoéclat-behandeling aan als een krachtige oplossing voor huidverbetering. Deze behandeling, beter bekend onder de naam 'facelift zonder operatie', werkt door het stimuleren van de huid om zichzelf te vernieuwen en te repareren, waardoor een jeugdige uitstraling wordt bevorderd. De voordelen van een Mesoéclat-behandeling omvatten:

  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

  • Verbetering van de huidtextuur en -toon

  • Verhoging van de huidelasticiteit en stevigheid

Deze behandeling is een uitstekende anti-agingbehandeling die direct zichtbare resultaten levert, waardoor je huid er onmiddellijk jonger en stralender uitziet. Met een Mesoéclat-behandeling kun je genieten van een vernieuwde huid zonder de risico's en hersteltijd die bij chirurgische methoden komen kijken.

Ik heb voor het eerst een gelaatsverzorging laten doen, ik dacht niet dat ik volledig zou kunnen ontspannen en had wel wat stress. Laura was super aangenaam en heeft me volledig op mijn gemak gesteld, ik heb volledig kunnen ontspannen en kom nu minstens om de 2 maand! Een echte aanrader. 

E. Deconinck

Maak je afspraak voor een verjongende huidbehandeling

Ben je klaar om je huid te laten stralen met een Mesoéclat-behandeling? Maak dan nu een afspraak bij New Chique en ervaar zelf de verjongende effecten. Naast Mesoéclat-behandelingen bied ik ook andere effectieve behandelingen aan om je huidverzorgingsdoelen te bereiken, zoals microneedling. Gun jezelf de kans op een gezondere, jonger uitziende huid. Boek vandaag nog je afspraak en ontdek de kracht van professionele huidverzorging.

CONTACT

Brusselstraat 110

0496211530

Bedankt voor de inzending!

bottom of page