top of page

PRODUCTEN

mesoe.png
display+essentials+.jpg
IMG_7529-scaled.jpeg.webp

Mesoestetic 

De producten van mesoestetic garanderen zichtbare huidverbetering.  Het is éen van de meest geliefde merken in huidverzorging, en is bekend om zijn innovatieve en doeltreffende producten. Voor elke huid een oplossing. 

Pune

Make-up merk PUNE zijn kwalitatief hoogwaardige producten, dierproef- en parabenenvrij en zijn door eigen topvisagisten samengesteld en geproduceerd bij gerenommeerde fabrikanten in Italië. De producten hebben een fijne en milde samenstelling...easy-to-use. 

Make-up om te kussen...stijlvol en modern.

Een leuk weetje, Pune komt uit Maastricht en daar is de betekenis van een Pune = een kus

GLOW

De producten van Glow zijn ontwikkeld door een Belgische top bosslady die gepassioneerd bezig is met gezonde sunless tanning. 

Om de lijn door te trekken voor anti aging en het beschermen van je huid vermijden we de zon maar hoe dan toch een mooie bruine teint hebben? GLOW is de oplossing, makkelijke easy to use thuis producten om je een zomers kleurtje te geven en te onderhouden. 

Spraytan

Ontdek de Geheimen van een stralende huid met Spray Tan

Wat is spray tan? Het is een veilige en effectieve manier om die perfecte sunkissed look te krijgen, zonder urenlang in de zon te liggen. Als getrainde schoonheidsspecialiste gebruik ik een hoogwaardig spray tan product op basis van natuurlijke ingrediënten, die zich aanpast aan de unieke tint van jouw huid. Het resultaat? Een egale, natuurlijke en langdurige bruine kleur, zonder strepen of vlekken.

 

id9St7Z26e_logos.jpeg
bottom of page