top of page

Spraytan

Hier bij New Chique streven we naar een gezonde en stralende huidverzorging.
Als het gaat om het verkrijgen van een zongebruinde gloed,
hebben veel mensen de neiging om naar de zonnebank te gaan.
Echter, we willen graag een alternatief voorstellen dat niet alleen veiliger is voor uw huid,
maar ook prachtige resultaten oplevert.


Hier zijn een paar redenen waarom u zou moeten kiezen voor spraytan:

•Safety first: De straling van de zonnebank kan schadelijk zijn voor de huid en kan leiden tot vroegtijdige veroudering en zelfs huidkanker. Met spraytan kunt u genieten van een zongebruinde huid zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen.
Geen risico op verbranding: Verbranding door overmatige blootstelling aan de zon of de zonnebank kan pijnlijk zijn en langdurige schade aan de huid veroorzaken. Met spraytan loopt u geen risico op verbranding en kunt u toch een prachtige bruine teint bereiken.

•Personalised: de spraytan op maat, zodat u de perfecte kleur en intensiteit kunt kiezen die bij uw huidskleur en voorkeuren past. Dit zorgt voor een natuurlijke en gelijkmatige bruine teint, zonder strepen of vlekken.

•Tijdsbesparing: Waarom uren doorbrengen in de zon of op de zonnebank als u binnen enkele minuten een prachtige bruine teint kunt krijgen met spraytan? Het is een snelle en efficiënte manier om er stralend uit te zien, zonder dat het veel tijd kost.
Huidverzorgende ingrediënten: Onze spraytan-producten zijn verrijkt met huidverzorgende ingrediënten zoals vitamines en hydraterende stoffen, waardoor uw huid niet alleen bruin wordt, maar ook gehydrateerd en verzorgd blijft.

Kortom, met spraytan kunt u een mooie, gezonde en natuurlijke bruine teint bereiken zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van veiligheid en gezondheid van uw huid. 

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van spraytan 🌞

bottom of page