top of page

GET TO KNOW ME

Laura Van Balen 

Gepassiondeerde huidexpert en schoonheidsspecialiste

358701014_955565188937064_4690763586444976206_n.jpg

Ik ben Laura, 27 jaar en al jaren gepassioneerd door mijn job als schoonheidsspecialiste. 
Enkele jaren geleden na het afstuderen van de hogeschool vond ik in mijn branche een nog grotere passie, die voor huidverbetering.

 

Ik ging aan de slag bij mesoestetic, een cosmedisch merk waar ik tot op heden nog steeds mee aan het werk ben. Ik kreeg opleidingen in zowel binnen- als buitenland waar ik mijn kennis over huidverbetering serieus kon uitbreiden. En dat is dan ook de dag van vandaag wat ik het meeste doe, ik geloof dat een gezonde huid niet alleen zorgt voor een goede uitstraling maar ook bijdraagt aan het algemene welzijn en het zelfvertrouwen van een persoon.

 

Naast het uitvoeren van gelaatsbehandelingen doen we uiteraard nog vele andere verzorgingen zoals het krullen en kleuren van wimpers, wenkbrauwen, waxen, pedicure al dan niet met een afwerking van gel, ontharingen,...

 

Een van de hoekstenen van het instituut is: educatie. Ik school me nog steeds geregeld bij om de klanten het best mogelijke advies te kunnen geven. 

Het instituut is dus niet alleen een plek voor huidverbetering, maar ook voor ontspanning en zelfverwennerij. Ik streef ernaar om een serene en gastvrije omgeving te creëren waar de klanten zich comfortabel voelen en kunnen genieten van hun tijd bij New Chique.

 

Ik ben er  trots op een belangrijke rol te spelen in het helpen van mensen op hun reis naar een gezondere, stralende versie van zichzelf, en ik verwelkom iedereen die zich bij mij wil aansluiten op deze opwindende reis van huidverbetering, relaxatie en zelfzorg.

SOCIALS

Leer New Chique en mezelf beter kennen

Wil je graag meer weten over mij of over behandelingen, promoties, populaire of nieuwe producten? 

Volg dan zeker onze socials! 

Daar wordt af en toe een leuk weetje gedeeld en krijg je een beter inzicht over wie ik ben, 

hoe ik te werk ga in het instituut.

  • Facebook
  • Instagram
324677921_551177196718048_86477087402640

Laura Van Balen

bottom of page