top of page

Microneedling als behandeling voor je gezicht

✔ Mesoestetic-producten

✔ Regelmatige bijscholing

✔ Diervriendelijke producten

Microneedling is een geavanceerde behandeling die ik met trots aanbied bij New Chique in Ninove. Deze innovatieve gezichtsbehandeling stimuleert de natuurlijke herstelprocessen van de huid, wat leidt tot een verbeterde huidtextuur en een jeugdigere uitstraling. Door het gebruik van fijne naaldjes worden er minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Microneedling is de perfecte keuze voor iedereen die zijn huid op een natuurlijke en effectieve manier wil verjongen.

Ben je op zoek naar een microneedling behandeling?

NEWCHIQUESALON

Microneedling: een doeltreffende behandeling voor een stralend gezicht

Als deskundige schoonheidsspecialiste bied ik microneedling aan als een uiterst doeltreffende behandeling voor huidverbetering. Dit proces, dat ook wel collageen-inductietherapie wordt genoemd, biedt tal van voordelen. Door de stimulatie van de huidvernieuwing wordt je huid gladder en egaler. Microneedling kan tevens helpen bij het verminderen van acnelittekens en het voorkomen van nieuwe uitbraken door het verbeteren van de huidstructuur. Daarom pas ik het ook vaak toe als onderdeel van mijn acnebehandelingen. Ten slotte vermindert de collageen fijne lijntjes en rimpels, waardoor je huid er jonger uitziet. Het is dus eveneens geschikt als anti-agingbehandeling. Deze behandeling is geschikt voor bijna alle huidtypes en biedt een minimale downtime, waardoor je snel kunt genieten van de resultaten.

Ik heb voor het eerst een gelaatsverzorging laten doen, ik dacht niet dat ik volledig zou kunnen ontspannen en had wel wat stress. Laura was super aangenaam en heeft me volledig op mijn gemak gesteld, ik heb volledig kunnen ontspannen en kom nu minstens om de 2 maand! Een echte aanrader. 

E. Deconinck

Boek je microneedling voor een stralende huid

Ben je klaar om de stap te zetten naar een gezondere, jonger uitziende huid? Maak dan nu een afspraak voor jouw microneedling bij New Chique. Ontdek zelf de voordelen van deze effectieve behandeling en hoe deze jouw huid kan transformeren. Naast microneedling bied ik ook andere doeltreffende behandelingen aan, zoals chemische peelings, om aan al jouw huidverzorgingsbehoeften te voldoen. Laat mij je helpen om het beste uit je huid te halen. Contacteer mij snel voor een eerste afspraak!

CONTACT

Brusselstraat 110

0496211530

Bedankt voor de inzending!

bottom of page