top of page

Acnebehandeling bij een schoonheidsspecialist

✔ Mesoestetic-producten

✔ Regelmatige bijscholing

✔ Diervriendelijke producten

Wil je graag een effectieve acnebehandeling volgen bij een ervaren schoonheidsspecialist? Bij New Chique in Ninove geniet je van professionele hulp. Acne is vaak een bron van onzekerheid, en daarom is de juiste behandeling zo belangrijk. Dankzij de vele opleidingen die ik heb gevolgd weet ik perfect welke aanpak het meest geschikt is voor jouw huidtype.

Ben je op zoek naar een behandeling voor je acne?

NEWCHIQUESALON

Een acnebehandeling op maat bij een deskundige schoonheidsspecialist

Elke huid is anders en vereist een specifieke aanpak. Daarom bied ik in mijn schoonheidssalon verschillende acnebehandelingen aan, zodat er altijd een behandelplan op maat voor jou kan worden samengesteld. Mijn behandelingen tegen acne omvatten onder meer:

Naast deze behandelingen bied ik ook een speciale acnekuur aan, bestaande uit vijf behandelingen, ontworpen om jouw huid te zuiveren en te herstellen. Ik volg regelmatig bijscholingen om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging.

Ik heb voor het eerst een gelaatsverzorging laten doen, ik dacht niet dat ik volledig zou kunnen ontspannen en had wel wat stress. Laura was super aangenaam en heeft me volledig op mijn gemak gesteld, ik heb volledig kunnen ontspannen en kom nu minstens om de 2 maand! Een echte aanrader. 

E. Deconinck

Zeg vaarwel tegen onzuiverheden

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor jouw acnebehandeling bij mij, jouw ervaren schoonheidsspecialist. Ontdek zelf waarom zoveel klanten tevreden zijn over hun behandeling en resultaten. Bekijk mijn beoordelingen en laat je overtuigen door de positieve ervaringen van anderen. Samen werken we aan een stralende, gezonde huid zonder acne. Bovendien beschik ik over een reeks kwalitatieve anti-agingbehandelingen. Jouw tevredenheid en zelfvertrouwen zijn mijn prioriteit. Boek nu jouw afspraak en zet de eerste stap naar een mooiere huid!

CONTACT

Brusselstraat 110

0496211530

Bedankt voor de inzending!

bottom of page