top of page

Chemische peeling voor je gezicht

✔ Mesoestetic-producten

✔ Regelmatige bijscholing

✔ Diervriendelijke producten

Een chemische peeling voor je gezicht laten aanbrengen door een ervaren schoonheidsspecialist is een effectieve manier om jouw huid te verjongen en te verfrissen. Bij New Chique in Ninove ben ik gespecialiseerd in deze behandeling die helpt om dode huidcellen te verwijderen en de huid te stimuleren voor een gezondere, gladdere uitstraling. Een chemische peeling is niet alleen een oppervlakkige opfrissing; het is een diepgaande behandeling die op maat gemaakt is voor jouw specifieke huidbehoeften.

Ben je op zoek naar chemische peeling behandeling?

NEWCHIQUESALON

Chemische peeling als doeltreffende behandeling voor je gezicht

Chemische peelings bieden tal van voordelen. Deze behandeling kan helpen om diverse huidproblemen aan te pakken. Zo zijn chemische peelings uiterst effectief in het verminderen van acne en het minimaliseren van littekens op je gezicht. Door de dode huidcellen te verwijderen, kunnen nieuwe, gezonde huidcellen zich vormen, wat resulteert in een meer heldere en egalere huid. Deze peelings stimuleren ook de productie van collageen, wat essentieel is voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Je huid wordt steviger, gladder en ziet er jeugdiger uit. Als schoonheidsspecialist gebruik ik daarom geregeld peelings als anti-agingbehandeling voor het gezicht. Door een chemische peeling voor je gezicht bij een schoonheidsspecialist te ondergaan, kies je voor een grondige en doeltreffende aanpak voor huidverbetering. Het resultaat? Een stralende, gezonde huid die er op haar best uitziet.

Ik heb voor het eerst een gelaatsverzorging laten doen, ik dacht niet dat ik volledig zou kunnen ontspannen en had wel wat stress. Laura was super aangenaam en heeft me volledig op mijn gemak gesteld, ik heb volledig kunnen ontspannen en kom nu minstens om de 2 maand! Een echte aanrader. 

E. Deconinck

Boek nu je chemische peeling voor een stralende huid

Ben je klaar om de stap te zetten naar een mooiere, gezondere huid? Maak dan nu een afspraak voor jouw chemische peeling bij mijn schoonheidssalon. Naast chemische peelings bied ik ook andere doeltreffende behandelingen aan om jouw huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen, zoals dermaplaning. Laat mij je helpen om het beste uit je huid te halen. Boek vandaag nog je afspraak en ontdek het verschil dat een chemische peeling aangebracht door een professionele schoonheidsspecialist voor je gezicht kan maken.

CONTACT

Brusselstraat 110

0496211530

Bedankt voor de inzending!

bottom of page